סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
מחול
לוח האירועים 2024 נובמבר 
א ב ג ד ה ו ש
     
10111213141516
17181920212223
24252627282930
כתבה
 
מאת: נחום מוכיח יריית הזינוק לפרס אופיר ה-24
 

 
 
31 סרטים בשלב זה במסלול העלילתי של תחרות פרסי אופיר שיצאה לדרך. כל הפרטים


האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה פרסמה את רשימת הסרטים העלילתיים שיתמודדו השנה בתחרות פרסי אופיר ה-24. שוב מדובר בשנה מרובת סרטים (31), אבל הניסיון מלמד שזה אינו המספר הסופי וייתכן שלתחרות יתווספו סרטים או ייגרעו ממנה.
 
לצורך ההשוואה, ב-2012 התמודדו 29 סרטים עלילתיים וב-2011 27, כך שאם המשפר הזה יישאר – תהיה זו שנת שיא.
 
בתחרות ישתתפו גם 33 סרטים דוקומנטריים, שבנוגע אליהם תפורסם הודעה נפרדת. ל-14 הקטגוריות הקיימות תתווסף השנה אחת נוספת, "הסרט העלילתי הקצר הטוב ביותר". האקדמיה חברה לצורך כך לפסטיבל סרטי הסטודנטים, שיגיש את מבחר הסרטים שיוגשו למסגרתו גם להתמודדות על פרס אופיר, אך למשבצת זו יוכלו להגיש עבודות גם יוצרי סרטים קצרים אחרים, שאינם קשורים לפסטיבל הסטודנטים.
 
רשימת מועמדים ראשונה במסגרת חדשה זו תורכב מהסרטים שהוגשו לתחרות סרטי הסטודנטים בכל המסגרות ומתוכה ייבחרו 15 סרטים עלילתיים קצרים שיוקרנו בפני חברי האקדמיה באתר און-ליין סטרימינג ייעודי מאובטח, תוך שימוש בסיסמה, במשך חודשיים וחצי לפני ההצבעה. 
 
הנוער ורד אדיר anakit.jpg
הנוער (צילום: ורד אדיר)

חברי האקדמיה יבחרו בהצבעה הראשונה את חמשת הסרטים העלילתיים הקצרים שיעלו לגמר. לקראת הצבעת שלב ב' יוקרנו חמשת הסרטים הקצרים העולים בפני חברי האקדמיה בסינמטק, בצמוד להקרנתם החוזרת של הסרטים העלילתיים המתמודדים על פרס הסרט הטוב ביותר.
 
גם השנה תינתן ליוצרי סרטים דלי תקציב (פחות ממיליון ₪) האופציה להתמודד במסלול פרינג'/ גרילה, ממנו ייבחר לבסוף סרט אחד בתום סיבוב ההצבעה הראשון, שיצורף לחמשת הסרטים שעלו לגמר – לסבב ההצבעה השני. בכל שאר הקטגוריות יתמודדו המועמדים מסרטי הפרינג'/ גרילה יחד עם המועמדים מהסרטים האחרים.
 
החל מהשנה שעברה, הצבעתם של 850 חברי האקדמיה – נציגי כל ענפי תעשיית הקולנוע המקומית – היא אלקטרונית, באמצעות אתר מאובטח, אם כי למעונין בכך תינתן גם האופציה לשלוח מעטפות עם הצבעתם, כבעבר. בשני המקרים מדובר בהצבעה אישית אנונית, על מנת לשמור על חשאיותה.
       
ובחזרה ל-31 הסרטים שהגישו מועמדות. נראה כי כמעט כל קשת הז'אנרים מיוצגת ברשימה. בין היתר תמצאו בה שני סרטי אימה (נישת עשייה קולנועית ההולכת ומתחזקת במקומותינו), סרט דוקו-פנטזיה-מקומנטרי, סרט אנימציה באורך מלא, כמה סרטי קונפליקט, הרבה דרמות ומעט מדי קומדיות.
 
כמה מהעבודות מנסות לגעת ברעות חולות חברתיות. למשל, שני סרטים שעוד ידובר בהם ("הנוער", "שש פעמים") העוסקים באובדן הערכים ופשיטת הרגל המוחלטת של הנוער הישראלי, ועוד סרט ("פנתר לבן"), העוסק בעולים רוסים הפעילים בתא ניאו-נאצי.
 
ובצד רשימה ארוכה של במאים חדשים, וכאלה שממשיכים לסרט שני ושלישי, תופעה מבורכת היא שובם לזירה של שני יוצרי קולנוע ותיקים מוערכים שנעדרו ממנה שנים ארוכות: נסים דיין ואלי כהן. גם אבי נשר ברשימה. הנה הרשימה ופרטים נוספים שליקטנו על כל סרט.  
   
"אני ביאליק"
 
בימוי אביב טלמור.  הפקה: אביב טלמור. תסריט: אביב טלמור, אהד אפז.
 
אביב טלמור, משורר ומורה לספרות, מגלה שיש לו קשר דם לחיים נחמן ביאליק. מאושר מהגילוי הוא מנסה להוכיחו. מומחים מתעניינים בנושא, מתחיל עניין ציבורי בו, הוצאת "דביר" רוצה לפרסם את שיריו והקשר שלו עם אשתו מעולה. אלא שמנהל ארכיון ביאליק נחרד מהגילוי ונאבק באביב לטיהור שם המשורר הלאומי, שהיה ידוע כחשוך בנים. משחק: אביב טלמור, הדס קלדרון, עירי גדרון, יניב חיים.

   


 
"בית לחם"
 
בימוי: יובל אדלר. הפקה: טליה קלינהנדלר. תסריט: יובל אדלר, עלי ואקד.
 
יחסים מורכבים נרקמים בין רזי, רכז נפת בית לחם בשב"כ, וסַנפוּר, אחיו הצעיר של מפקד גדודי חללי אל אקצא בעיר. רזי גייס לפעילות מודיעינית את סנפור כשזה היה בן 15, השקיע זמן בפיתוח הקשר איתו, הפך דמות אב עבורו וגם נקשר אליו. כעת, כשסנפור בן 17, הוא חייב לתמרן בין נאמנותו למשפחתו ולאחיו ובין מחויבותו לרזי. משחק: צחי הלוי, שאהדי מרעי, הית'אם עומרי, אפרת שנאפ.
 
"בננות"
 
בימוי: איתן פוקס. הפקה: מרקו צ'רקי, לוראן בוראצ'ו, יואב רועה, משה אדרי, לאון אדרי, גל אוחובסקי, גיא המאירי, איתן אבוט. תסריט אלי ביז'אוי, איתן פוקס.
 
סיפורה של חבורת שכנים לבניין. קרן היא בלוגרית פופולארית ברשת. עופר, הומו משעשע, מנהל גן ילדים בקומת הקרקע של הבניין. יעל היא מלכת יופי לשעבר. אפרת היא רוקרית שמנסה לפרוץ. דאנה היא עוזרת שרת התרבות. ענת היא בעלת מאפייה שביום ההתכנסות לצפייה בתחרות ה"יוניברסונג" בעלה עוזב אותה וטס לתאילנד. אחר התחרות נכתב שיר עידוד לענת, שאיכשהו הופך למייצג ישראל ב"יוניברסונג" הבא. משחק: קרן ברגר, עופר שכטר, יעל בר זוהר, אפשר דור, דאנה איבגי, ענת וקסמן.

   

  
"בשר תותחים"
 
בימוי: איתן גפני. הפקה: איתן גפני, יפית שלו, תום גולדווסר. תסריט: איתן גפני.
 
דורון, סוכן בזרוע ביחידה מסווגת, עומד לפרוש מהשרות. משימתו האחרונה היא לחטוף לישראל בכיר מהחיזבאללה. הוא חובר לכוח מובחר שאת חייליו אינו מכיר, נכנס איתם לשטח לבנון, ושם העניינים מסתבכים. פרט לחזבאללה עליו להתמודד גם עם זומבים. משחק: לירון לבו, יפית שלו, רוי מילר, אמוס אינו, גומא שריג. 

  



"גולדברג ואייזנברג"
 
בימוי: אורן כרמי. הפקה: אורן כרמי, אורי לבנון. תסריט: אורן כרמי.
 
גולדברג כמעט בן 30, נמוך, רזה וממושקף, איש מחשבים בינוני ובודד. גר בתל-אביב ומשקיע את מרצו בחיפוש אהבה באינטרנט. חברתו היחידה היא אודרי, כלבתו.  אייזנברג, בריון מוזר, רובץ על ספסל בגן מאיר, נטפל לעוברים ושבים ומבצע עסקאות משונות עם פושעים קטנים. לאחר פגישה אקראית עם גולדברג, אייזנברג כי הוא מעוניין בחברתו משחק: יצחק לאור, יהב גל, רוני דותן, ערן בוהם, אורי הלוי, אייל קנטוב..
 
"גולם"

בימוי: אדם דויטש. הפקה: רחלה (רייצ'ל) דויטש, אדם דויטש. תסריט: אדם דויטש.
 
עדיין אין פרטים נוספים.
 
"הבן של אלוהים"
 
בימוי: ארז תדמור, גיא נתיב. הפקה: שמי שינפלד, עמיתן מנלזון. תסריט: ארז תדמור, גיא נתיב, שרון מימון.
 
האב הוא ניצול שואה החי בישראל, אך חי את זיכרונות עברו במדינה בה נולד וגדל, יוון. בנו הוא מוזיקאי שחזר בתשובה ויוצר ראפ חסידי. האב נשלח ליוון, להשתתף שם בטקס הכרזת ערים תאומות, ומחליט לנצל זאת לאיתור האיש שהציל את חייו לפני 65 שנה, בתקופת מלחמת העולם השנייה. להפתעתו בנו, עמו הוא בנתק ממושך, מחליט להצטרף אליו למסע משחק: מכרם חורי, זהר שטראוס, אריאנה לאבט.
 
"ההיא שחוזרת הביתה"
 
בימוי: מיה דרייפוס. הפקה: אמיר הראל, איילת קייט. תסריט: מיה דרייפוס.
 
סיפורה של בחורה כבת 30 החוזרת לגור בבית הוריה בהרצליה, מפתחת רומן עם גבר נשוי וחווה התבגרות מחודשת. משחק: טלי שרון, אלון אבוטבול, ליאורה ריבלין.
 
"הורה 79'"

בימוי: אלי כהן. הפקה: אלי כהן. תסריט: אלי כהן.
 
להקת מחול ישראלית נודעת התפרקה עקב אירוע טראומטי. שלושים שנה אחרי, יוזם פסטיבל כרמיאל לאחד אותה להופעה חד-פעמית באירוע. מרבית החברים מגיעים להתאמן ולהופיע בפסטיבל, אבל משקעי העבר מרחפים באוויר, בצד שמחה מהמפגש המחודש.
 
"המסע אל כוכב המינימיקים"
 
בימוי: שי כרמלי.הפקה: נאור רון, גיא צחורי, מיכל אורון.תסריט: אלון שטרן, שי כרמלי, יוני להב.        
 
סרט אנימציה באורך מלא המבוסס על סדרה בשם זה. במיקמק סיטי חיים מקס השובב והאמיץ, זואי המתוחכמת והיפה, ג'ימבו הפזיז והגזעי וסאני החנון והגאון. ויש להם חיית המחמד, אלביס, מינימיק קטן וחמוד. הסרט מגולל את הרפתקאותיהם.

  


 
"הנוער"
 
בימוי: תום שובל.הפקה: גל גרינשפן, רועי קורלנד, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: תום שובל.
 
סיפורם של שני אחים צעירים. האחד הוא סדרן בבית קולנוע והשני חייל. כשאבי המשפחה המובטל מתקשה למצוא עבודה והמשפחה נקלעת למצוקה, הוגים האחים תוכנית סהרורית, בהשראת הסרטים, המזינים את עולמם. הם חוטפים נערה בת למשפחה אמידה, כדי לסחוט מהוריה כופר נפש גבוה בעד שחרורה..
משחק: דוד ואיתן קוניו, משה איבגי.
 
"יללת הזאבים"
 
בימוי: משה אלפרט. הפקה: חיים מקלברג, אסתי יעקב-מקלברג, תסריט משה אלפרט.
 
עוד סרט טבע של אלפרט ("ארץ בראשית"), שהזאבים אותם אימץ הם כמו בני משפחה לו. השאלה היא מדוע סרט זה משובץ בקטגוריית הסרטים העלילתיים?
 
"כידון"
 
בימוי: עמנואל נקש. הפקה: מיכאל שרפשטיין, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: עמנואל נקש.
 
לאחר חיסול מחמוד אל מבחוח בדובאי והאשמת המוסד בביצועו, אנשי הארגון מופתעים מהעניין משום שאינם מכירים את האנשים שסומנו כמבצעי החיסול. מתברר כי אלה אינם אנשי המוסד, והשאלה היא מי הם באמת ומה עומד מאחורי החיסול? משחק: תומר סיסלי, ליונל אבלנסקי, ששון גבמאי, מנשה נוי, עמוס תמם.
 
"להישאר בחיים (זייתון)"
 
בימוי: ערן ריקליס. הפקה: ערן ריקליס, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: ערן ריקליס.
 
במלחמת לבנון הראשונה, ב-1982, מופל מטוס ישראלי בשטח דרום לבנון. את הטייס שנחלץ ממנו בשלום מגלה ילד פלסטיני. הוא מבטיח להבריח את הטייס בחזרה לשטח ישראל, אם זה ייקח אותו בתמורה לכפר הפלסטיני שבו מתגורר סבו. משחק: סטיבן דורף, אשרף ברהום, אליס טאגליוני, ג'וני ארביד.

  

 
"לוויה בצהריים"
 
בימוי: אדם סנדרסון. הפקה: איילון רצ'קובסקי, יוסי עוזרד, גיא יקואל, יוחנן קרדו. תסריט: אדם סנדרסון.
 
בכפר קטן הגר ארליך היא סוג של עוף מוזר. חסרת ילדים ומקצוע, היא לא מוצאת את מקומה בחיי הקהילה ובעיקר לא מצליחה להתמסר לחיים המשותפים עם בעלה. לאחר שהיא נאלצת לשמור על יפתח, בנה בן העשר של השכנה, הגר מתוודעת לילד עדין ופגיע הנוגע לליבה. היא מחליטה לקחת אותו אל חורבותיו של כפר נטוש ומכושף - מקום המסתור שלה. שם, בין הבתים ההרוסים, הגר מגלה לילד חייל המתחמק ממחלקתו, חייל אחריו הגר עוקבת זה זמן מה. הילד נלכד בקסם המשחק של הגר ועוזר לה ליצור קשר עם החייל. דרך המשחק המשותף הגר מתקרבת אל תשוקותיה, מתקרבת אל עצמה אך גם מתקרבת אל עברה של טרגדיה גדולה. משחק: הילה וידור, יובל בנאי, מתן אברבך.
 
"לצוד פילים"
 
בימוי: רשף לוי. הפקה: אהוד בלייברג, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: רשף ורגב לוי.
 
יונתן, בן 12, נשאר בבית לבדו עם סבא שלו, לאחר שאמו הותירה אותו בחזקתו. האב, אדם ממורמר שלא בילה עם הילד מאז לידתו. לנכד מתברר כי סבא שלו וחבריו שדדו בנקים בתקופת המחתרות, לפני קום המדינה. הוא משכנע את סבו וחבריו לצאת למבצע אחרון בחייהם, לשדוד את הבנק של אבא שלו.
משחק: פטריק סטיוארט, ששון גבאי, מוני מושונוב, משה איבגי.
 
"מבצע חמניה"
 
בימוי: אברהם קושניר. הפקה: חיים שריר, אברהם קושניר. תסריט: תסריטאי בעילום שם, אברהם קושניר.
 
עדיין אין פרטים נוספים.
 
"מי מפחד מהזאב הרע"

 
בימוי: נבות פפושדו ואהרון קשלס. הפקה: חיליק מיכאלי, אברהם פרחי, תמי ליאון, משה אדרי, לאון אדרי.
תסריט: נבות פפושדו, אהרון קשלס.
 
סדרת מקרי רצח מכניסה שלושה גברים לסיטואציות קיצוניות: אבי הקורבן האחרון במקרי הרצח המבקש לנקום, שוטר החורג מהנחיות החוק והחשוד העיקר בפשיעות, שיוצא לחופשי בגלל אי סדרים במשטרה.
 
משחק: ליאור אשכנזי, צחי גראד, רותם קינן, דבל'ה גליקמן.
 
"מעל הגבעה"

בימוי: רפאל נדג'ארי. הפקה: איתי תמיר, מרק רוזנבאום, קרולין בונמרשונד. תסריט: רפאל נדג'ארי, ג'ופרואה גריסון.
 
גבר בן 40, במשבר אמצע החיים שלו, מבקר את אביו הגר בחיפה, אותו לא פגש תקופה ארוכה. בין השניים נוצרת מערכת יחסים המעוררת מתחים וגם סיטואציות מצחיקות. משחק: אורי פפר, מוני מושונוב, מיה דגן.
 
"מפריח היונים"
 
בימוי: ניסים דיין. מפיקים: דוד מנדיל, דב קרן, משה אדרי, לאון אדרי, חזי בצלאל, עומרי בצלאל.
תסריט: ניסים דיין.
 
מבוסס על ספרו של אלי עמיר. עוסק בסיפורה של הקהילה היהודית בבגדד בשנים שאחרי הקמת המדינה, ותחילת העלייה הגדולה לארץ.  משחק: ששון גבאי, יגאל נאור, תאופיק ברהום, דניאל גד.
 
"מקום בגן עדן"
 
בימוי: יוסי מדמוני. הפקה: דוד מנדיל, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: יוסי מדמוני.
 
סיפורו של גנרל חסר מעצורים, על רקע תולדות המדינה. וגם מעשייה על אדם המוכר את מקומו בגן עדן, ורגע לפני מותו מנסה להציל את אביו ולבטל את המכירה. ובעיקר, סיפור על יחסי אבא ובן, החי בצילו הגדול ומנסה להתנתק ממנו.  משחק: אלון אבוטבול, תום גרציאני, רותם זיסמן-כהן, מיכאל אלוני.
 
"משפחה חדשה"
 
בימוי: טלי שלום-עזר. הפקה: אלעד גביש, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט: טלי שלום-עזר.

עדיין אין פרטים נוספים.
 
"סוכריות"
 
בימוי: יוסף פיצ'חדזה. הפקה: דב שטויר, יוסף פיצ'חדזה, רן פרידברג, פרי כפרי, משה אדרי, לאון אדרי.
תסריט: יוסף פיצ'חדזה, דב שטויר.
 
סלאח, סוחר-יזם ערבי-ישראלי, מצ'פר את ילדי המגזר הערבי בישראל בפתיחת רשת חנויות ממתקים. "החברה", תאגיד ישראלי השולט בשוק הישראלי, ומנהלה, קלאוזנר, לא סולחים לסלאח על מהלכו העסקי הקודם, השתלטות על שוק הקפה השחור והפקעתו מידי "החברה". המאבק על שליטה בשוק הממתקים מידרדר לאלימות ולמרחץ דמים קשה. משחק: מכרם חורי, שמואל וילוז'ני, מנשה נוי, שרה אדלר.  

"עולם אחר"

בימוי: איתן ראובן. הפקה: איתן ראובן, שלומי אבינר. תסריט: מיכאל בירנבאום.
 
העולם חווה שואה ביולוגית שהפכה את רוב האנשים ליצורים רצחניים חסרי תבונה - "נגועים". חמשת גיבורי הסרט, שלא לקו במחלה, מנסים לשרוד התקפות חוזרות ונשנות של הנגועים. כל גיבור מייצג אספקט שונה של הקיום האנושי, תפיסת עולם והשקפה מוסרית באשר למקומו והתנהלותו בעולם כפי שהיה לפני השואה וכפי שהוא כיום.  משחק: קארל מקריסטל, סוזן גשוורטן, צחי כהן.
 
"פלאות"

בימוי: אבי נשר. הפקה: דוד זילבר, אבי נשר, משה אדרי, לאון אדרי. תסריט אבי נשר, שאנן סטריט.
 
בשכונה ירושלמית על קו התפר בין העיר המזרחית והמערבית, פעילים ארנב, אמן גרפיטי וברמן, יעקב גיטיס, חוקר פרטי הצופן סוד אפל, שמעיה כנפו, רב הידוע ביכולתו לצפות את העתיד, אלה, אשת עסקים יפיפייה, ווקס, מלצרית חוזרת בתשובה. היחסים המתפתחים בין האנשים, המייצגים עולמות ואמיתות שונות, נעה בקו התפר שבין אמונה ואמנות. חיי הגיבורים עתידים להשתנות כליל.
 
משחק: אורי חזקיה, אדיר מילר, יובל שרף, יהודה לוי, אפרת גוש, יובל בנאי. 

  

 
"פלסטלינה"

בימוי: וידי בילו. הפקה: אלעד גביש. תסריט: וידי בילו.
 
סיפורה של ילדה ירושלמית בת 11 בתקופה שלפני מלחמת ששת הימים. המצב הפוליטי בעיר ואלמנטים אישיים בחיי הילדה מתערבבים זה בזה.משחק: ריימונד אמסלם, יעל בן דור, חנה לסלאו, יחזקאל לזרוב.
 
"פנתר לבן"

בימוי: דני רייספלד. הפקה: דפנה פרנר, שי אינס, משה אדרי, לאון אדרי.תסריט דני רייספלד.
 
אלכס צייטלין, מתאגרף ממוצא רוסי, הופך ניאו-נאצי כגלל דחיית החברה הישראלית אותו. אלא שמפגש שלו עם דוד אוחנה, מאמן אגרוף טברייני החולם להחזיר לטבריה את תהילת העבר שלה כעיר אלופי אגרוף, מובילה את אלכס להפוך למתאגרף מקצועי מצטיין במועדון. הוא גם מתחבר רומנטית ליסמין אוחנה, בתו של דוד, ולראשונה חש מקובל בחברה הישראלית, ונקרע בינה ובין נאמנותו לחבורה הניאו-נאצית שבראשה עומד אחיו. משחק: יבגני אורלוב, זאב רווח, מיטל גל-סוויסה.
 
"פרדייס קרוז"

 
בימוי: מתן גוגנהיים. הפקה: רפאל כץ, יוסי סמט. תסריט: מתן גוגנהיים. פרטים נוספים בהמשך.
 
"קריאוקי עם פרנק סינטרה"

בימוי: צבי פינקוס. הפקה: דור מוססקו, צבי פינקוס. תסריט: צבי פינקוס.
פרטים נוספים בהמשך.
 
"שבלולים בגשם"
 
בימוי: יריב מוזר. הפקה: הילה אבירם, יאן פישר רומנובסקי, עדי כהן, יריב מוזר, שאול שרצר. תסריט: יריב מוזר.
 
על פי סיפור קצר של יוסי אבני-לוי. 1990, תל-אביב. בועז, סטודנט צעיר, מנסה להתקבל ללימודי תואר שני באוניברסיטה, ומתחיל לקבל פתאום מכתבי אהבה אובססיביים ממחזר אלמוני. חייו השלווים עם חברתו מתערערים והוא מתחיל להתלבט בנוגע לזהותו המינית. משחק: יואב ראובני, מורן רוזנבלט.
 
"שש פעמים"
 
בימוי: יונתן גורפינקל. הפקה: אודי ירושלמי, יונתן גורפינקל. תסריט: רונה סגל.
 
גילי, נערה בת 16, רוצה להיות מקובלת בחברת הבנים בכיתתה ויוזמת מפגש עם שניים מהם, תומר ועמרי. תומר, שלא ממש מתעניין בה, מקיים איתה סקס חפוז, ובהמשך, מתוך רצון לזכות בתשומת לב, היא תמצא עצמה נענית לגחמות המיניות של כל קבוצת הבנים. משחק: סיון לוי, אביתר מור, רועי ניק, זיו זילברברג. 



17/04/2013   :תאריך יצירה

הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע