סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
עניין
לוח האירועים 2024 אפריל 
א ב ג ד ה ו ש
 
10111213
14151617181920
21222324252627
282930
ידיעה
 
מאת: מערכת הבמה הרצאה מתוקה מאוד במכון ויצמן
 

 
 

הרצאה מדעית העוסקת בעולמו המופלא של הסוכר ותלווה בהדגמה וטעימות תתקיים במכון דוידסון



במסגרת הסדרה "מפגשים בחזית המדע" של מכון דוידסון לחינוך מדעי במכון ויצמן ברחובות יתקיים ערב שבו יוצג עולמו המופלא של הסוכר.
 
הערב יכלול הרצאה מדעית שתלווה בהדגמה וטעימות. בין השאלות שייענו בערב: כיצד מפיקים ומזקקים סוכר? מה ההבדל בין סוגי הסוכר השונים? מהן תכונותיו של סירופ הסוכר, ואיך מכינים ממנו ממתקים? מה חשיבות יצירת גבישים והסידור המרחבי שלהם על מרקם ותכונות הממתק, ואיך משפיעים טמפרטורת הבישול, הערבוב וקצב הקירור על סידור הגבישים?

ההרצאה המתוקה תכלול טעימות של  ממתקים כגון מרשמלו, סוכריות טופי קרמל וסוכריות על מקל.

את הערב יגישו ד"ר נעמי זיו עוסקת בעריכת פטנטים, כותבת ומרצה על הכימיה של הבישול וכותבת את הבלוג "מדע בצלחת" ורינת צדוק – קונדיטורית, פיתוח מוצרים ובקרת איכות, מאפיית לחמים.
 
 
הערב יתקיים ביום שני, 11 ביוני 2012 ב-19:30 באולם הברווז, מכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון ויצמן למדע ברחובות. כרטיס: 70 ₪. ההרשמה באתר האירוע. 


למועדי מופעים >

23/05/2012   :תאריך יצירה

הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע