סגור בנר
אמנים עניין פסטיבלים בידור ילדים קלאסי קולנוע מוזיקה מחול תיאטרון
רכישת כרטיסים אינדקס דרום ירושלים צפון חיפה מרכז תל-אביב
הופעות, פעילויות לילדים, לוח מופעים, סרטים וכרטיסים
פסטיבלים
לוח האירועים 2024 מרץ 
א ב ג ד ה ו ש
     
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ידיעה
 
מאת: מערכת הבמה הפסטיבל הבינ"ל של תיאטרון מלנקי
 

 
 
חברים גדולים של תיאטרון קטן: חמישה ימים של הצגות תיאטרון מרתקות, מופעי מוזיקה, תערוכה חדשה ואירוע חשיפה


חברים גדולים של תיאטרון קטן

פסטיבל התיאטרון הבינלאומי תל אביב, שיזם ומפיק תיאטרון מלנקי המציין בימים אלה 25 שנה להיווסדו, יארח במהדורתו הרביעית יוצרים וקבוצות תיאטרון של מהגרים מהארץ ומהעולם ומזמין אתכם לחמישה ימים של חגיגה תיאטרונית משובחת עם הצגות, קריאה מבוימת של מחזות, כיתות אמן, מפגשי יוצרים, סדנאות ומעבדת תיאטרון.

הפסטיבל, שחוזר כעת לבמת התיאטרון לאחר שנתיים של גרסאות אונליין עקב מגפת הקורונה, יארח בשנתו הרביעית יוצרים וקבוצות תיאטרון מהעולם ומישראל. מגוון תכני הפסטיבל יציף שאלות על זהותה ושייכותה של היצירה האמנותית, ויוקדש לנושא העל האקטואלי "תיאטרון של מהגרים".

כלל המשתתפים, שיגיעו השנה מצ׳כיה, אנגליה, רוסיה, ליטא, אוקראינה וישראל הם אמנים היוצרים מחוץ לגבולות ארץ הולדתם - מהגרים ופליטים, וכן ישראלים עולים חדשים וותיקים. במטרה לסייע לאמנים שעלו ארצה לאחרונה יערך במסגרת הפסטיבל אירוע חשיפה בהשתתפות בכירי עולם התרבות הישראלי. 
  
הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון, תל אביב, "חברים גדולים של תיאטרון קטן", נוסד על ידי תיאטרון מלנקי (=קטן, ברוסית) בשנת 2018, בעקבות מפגשים מעשירים שנרקמו עם יוצרים וקבוצות תיאטרון ממדינות שונות במהלך סיבובי הופעות התיאטרון בעולם לאורך השנים.

אג'נדה לוחמת, אהבה ותשוקה לעולם התיאטרון הן הכוח שמניע את ניהול הפסטיבל כמו גם רצון ליצור פלטפורמה רחבה לאנשי תיאטרון, יוצרים, שחקנים, בימאים ומחזאים שרואים בתיאטרון ייעוד אמיתי, ושואפים לפתח את השפה האמנותית שלו כחלק ממרקם אמנותי יצירתי גלובלי. בשלוש השנים הראשונות לפעילותו, ארח הפסטיבל, תיאטראות מפולין, אנגליה, גרמניה, רוסיה, בולגריה, צ'כיה וישראל. עם פרוץ מגפת הקורונה, התאים עצמו למציאות המשתנה, ומגוון ההצגות ואירועי הפסטיבל הנלווים התקיימו בשידורי זום אונליין.
 
 
מופעי הפסטיבל:

אירוע פתיחה
אירוע פתיחת פסטיבל
6 ביולי, בשעה 19:00
 

סיפור וחצי – תיאטרון מלנקי (ישראל) 
"סיפור וחצי", הפקה תיאטרונית חדשה מתוך פרויקט רב תחומי רחב היקף של תיאטרון מלנקי, מציבה בקדמת הבמה העברית לראשונה, את הסיפורים מאחורי העלייה הגדולה מבריה"מ בתחילת שנות ה-90'. ההצגה מאירה פינות שעד כה לא זכו להד בשיח הישראלי הכללי ונותנת קול לבני "דור אחד וחצי" לעלייה. סיפוריהם האמיתיים של ילדים ובני נוער, שנולדו שם וגדלו ונטמעו פה, קורם עור וגידים על בימת התיאטרון ומציג דרך עיניהם של העולים ובמילותיהם, את הארץ החדשה ואת החברה הישראלית. ההצגה מתבססת על חומרים תיעודיים, טקסטים מתוך יומנים אישיים שנכתבו בשנות העלייה הראשונות, פוסטים שפורסמו ברשתות החברתיות בשנים האחרונות, ושיחות וראיונות פרטניים עם האנשים שמאחורי הדמויות.

במת התיאטרון מזמינה את הקהל להתבוננות עצמית וחופשת פסיפס אנושי מעורר מחשבה, מטריד, מתריס ומרתק, דרך אפיזודות, רגעים ותובנות שנוסחו במרחק 30 שנה מאירוע מחולל, דרמטי, משנה חיים. דרמטורגיה ובימוי: מיכאל טפליצקי, עיצוב תאורה: מישה צ'רניאבסקי, אינה מלקין. שחקנים-יוצרים: הדס אייל, דוד זיסלסון, קסניה מרקוזה, לאון נונין. אורך ההצגה: שעה ו-20 דקות. 
 6 ביולי, בשעה 20:00. סיפור וחצי 



סיפור וחצי, תיאטרון מלינקי, צילום: מרק צו


מופע מוזיקלי: קסיו בוריסוב ואנדריי קורסקוב (ישראל)  
שני מוזיקאי רחוב, לבבות יצירתיים שבתוכם דרות המוזות, נפגשים במקרה ברחובות העיר קצרין. מתוך החברות שנוצרה בין השניים, נולד Ahau Tribe, צמד שנותן מרחב וקול לכוחות הפרא הדוהרים בקרבו ומניעים אותו. שירי ההרכב נעים בין טרייבל, אתנו-סול ומקצבי רגאיי. הטקסטים נוגעים במסעות ובשבילי חיים מפותלים. קסיו בוריסוב, משוררת, אמנית ופרפורמרית, ילידת קזחסטן עלתה לישראל בשנת 1980 וגדלה ברחוב. היוותה השראה לדמות מתוך ההצגה הדוקומנטרית "סיפור וחצי" של תיאטרון מלנקי. איתה בצמד, המשורר והגיטריסט יליד אוקראינה שעלה לישראל בשנת 1993, אנדריי קורסקוב. בימים אלה עובד ההרכב על אלבום ביכורים, Vohu Mana. במופע יבצעו שירים מקוריים שכתבו לצד גרסאות כיסוי לשירים ספרדים ופורטוגזים אהובים.
6 ביולי, בשעה 22:00. קסיו בוריסוב ואנדריי קורסקוב 
 
 
מען לא ידוע - תיאטרון Divadlo MA, פראג (צ'כיה)
בשנת 1938 ראה אור בארה"ב הספר "מען לא ידוע", סיפור על שני חברים, אמריקני וגרמני, המנהלים ביניהם חליפת מכתבים דרכה משתקפת השפעתה המרעילה של האידיאולוגיה הנאצית על האדם הפשוט. מחברת הספר, קתרין קרסמן טיילור, שהזדעזעה מאדישותה של אמריקה מול עליית השלטון הנאצי בגרמניה ערב פרוץ מלחמת העולם השנייה, הצליחה למסגר במילים את תמצית הרוע שבנאציזם. הספר המופתי, שסיומו מפתיע ומטלטל, עורר סנסציה בארה"ב ונכנס לרשימת הספרים האסורים לקריאה ולהפצה ברייך השלישי. כשנדפס מחדש ב-1992 הסעיר שוב את הקוראים, הפעם גם באירופה והוגדר כאחד מכתבי האישום המרשימים נגד הנאציזם שהופיע בספרות היפה.

העיבוד הבימתי החדש והאקטואלי של הבימאית, מריאנה ארזומנובה, ליצירת המופת הספרותית, מציף את השאלה המטרידה: למה עלולים חיי אדם להפוך עם חשיפתו לאידיאולוגיה מעוותת? הצגה היא מניפסט מובהק נגד הסכנה שבאדישות. מריאנה ארזומנובה, בוגרת Gitis, האקדמיה הרוסית לאמנויות התיאטרון במוסקבה. בתום לימודיה שיחקה בתיאטראות שונים במוסקבה לפני שעברה להתגורר בפראג, צ'כיה שם הנחתה בתחילת דרכה תכניות תרבות בתחנת הרדיו Svoboda. ארזומנובה שחקנית במאית, רקדנית ומורה לטנגו ארגנטינאי, שהקימה ומנהלת את קבוצת התיאטרון Divadlo MA, בפראג, צ'כיה. התיאטרון הפועל מזה משנת 2013 בחסות מאסטרו יבגני קיסין, נכנס לאחרונה לאולם בית חדש משלו. מאת: טיילור קרסמן, עיבוד למחזה ובימוי: מריאנה ארזומנובה, משתתפים: יאנוש האמל, יז'י ואלש, טרזה סלנסקי, פטרון התיאטרון: מאסטרו יבגני קיסין. משך ההצגה: 80 דקות, הצגה בשפה הצ'כית עם כתוביות בעברית 
7 ביולי, בשעה 20:00. מען לא ידוע 


מען לא ידוע | Address Unknown, צילום: Sebastian Vosvrda
  
העולם החדש לגמרי - להקת תיאטרון 274 לונדון (אנגליה)
הפקה חדשה של תיאטרון 274 מאנגליה, העוסקת בחייהם של פליטים ובמלחמה באוקראינה, תוצג בבכורה עולמית מול קהל מצומצם של 13 צופים במהלך נסיעה באוטובוס ברחבי העיר תל אביב. האירוע התיאטרוני, שנוצר במיוחד עבור פסטיבל "חברים גדולים של תיאטרון קטן", יעלה בבכורה אירופאית בספטמבר 2022, בלונדון ובאדינבורו. ההצגה האינטימית, המבוססת על אינטראקציה עם הצופים שמשפיעים ומשנים בכל פעם את אופייה, מדמה מסע בין שתי תחנות הרכבת התחתית בלונדון.

תיאטרון 274 הוקם ב-2015 על ידי סטודנטים בבית הספר המלכותי לדרמה בלונדון, במטרה לקדם ולפתח צורות תיאטרון חדשות. את ההצגה יצרו במשותף מנהלו האמנותי של התיאטרון, קונסטנטין קמנסקי, (בוגר בית הספר המלכותי לדרמה, במאי קולנוע, מעצב וידאו ומפיק) והשחקנית אווה משטלייר בוגרת התכנית להכשרת שחקנים של בית הספר לדרמה, Fourth Monkey בלונדון. לצדה של משטלייר משחק בהצגה איוון איבשקין, בוגר האקדמיה הרוסית לאמנויות התיאטרון (GITIS) ולשעבר שחקן בתיאטרון האמנותי של מוסקבה (MXAT). בעקבות השתתפותו בהפגנות נגד המלחמה במוסקבה, נאלץ איבשקין לברוח מרוסיה וכעת הוא מתגורר בלונדון. מאת: קונסטנטין קמנסקי ואינה צ'בטרי, בימוי: קונסטנטין קמנסקי, משתתפים: אווה משטלר ואיוון איבשקין. משך ההצגה: 50 דקות, הצגה בשפה האנגלית    
 7 ביולי, בשעה 22:00, 8 ביולי בשעה 22:00; 9 ביולי בשעה 16:00. העולם החדש לגמרי 

 תערוכה - מאיר מוישביץ אקסלרוד: מלחמה, פליטים (ישראל)  
יצירותיו של הצייר היהודי הסובייטי, מאיר מוישביץ אקסלרוד (1902-1970) יוצגו במהלך ימות הפסטיבל בחלל המרכזי של תיאטרון מלנקי. אקסלרוד, בוגר ומאוחר יותר מורה בבית הספר הטכני לאמנות הציור במוסקבה, היה חבר באגודת ארבע אמנויות ובאגודת הציירים של מוסקבה. בשנות השלושים המוקדמות נשלח בהוראת השלטונות אל "וויו נובו", קיבוץ שהקימה בחצי האי קרים קבוצת חלוצים, פורשים מגדוד העבודה, שנואשו מהתקווה לבניית חברה חלוצית בארץ ישראל ונענו להזמנת סטלין להקים חברה קיבוצית סוציאליסטית טובה יותר במולדת הישנה. חיי העבודה בקיבוץ הסובייטי וההוויה החלוצית, משכו את ליבו והחזירו את אקסלרוד לביקור נוסף שנמשך חודשים ספורים בהתיישבות החדשה. שהותו במקום קיבלה ביטוי בסדרת ציורים מרהיבה שהוצגה בתערוכה "גן העדן האבוד", במוזיאון עין חרוד. יצירתו היתה כמעט אנונימית מחוץ לגבולות ברית המועצות, אך זכתה להכרה ולהוקרה בזכות ביוגרפיה שפרסמה בתו של הצייר, המתרגמת ומחברת ספרי הילדים, ילנה אקסלרוד.
8 ביולי, בשעה 12:00. מאיר מוישביץ אקסלרוד


ציור: מאיר מוישביץ אקסלרוד


"מתאבלים עליכם בכל אותיות הא'-ב'" (ליטא, ישראל)
עיבוד בימתי לכתבים משוררים יהודים שנרצחו בבריה"מ בהשתתפות הלנה ירלובה ואנדריי קשקר בשיתוף פעולה ליטאי-ישראלי, בתמיכת מוזיאון העם היהודי ״אנו״ וקרן נדב. ב-12 באוגוסט 1952 נורו במרתפי הלוביאנקה, בניין המטה הכללי של שירות הביטחון הפדראלי במוסקבה, 13 חברי הוועד היהודי האנטי-פשיסטי. הרצח, חלק ממדיניות הטיהורים של סטאלין, הביא למחיקתה של ספרות היידיש שנוצרה בברית המועצות לשעבר בתנאים קשים מנשוא, כיוון שבין הקורבנות היו המשוררים והסופרים היהודים פרץ מרקיש, לייב קוויטקו, דוד ברגלסון, דוד גופשטיין ואיציק פפר. האירוע הטרגי כונה: "ליל המשוררים שהוצאו להורג".

במלאת 70 שנה לרצח מגוללת ההצגה ״מתאבלים עליכם בכל אותיות הא׳-ב׳״ לראשונה בתיאטרון הישראלי את סיפורם הטרגי של אותם כותבים יהודים דגולים, קורבנות המשטר הסטליניסטי ונותנת במה מרכזית לפועלם. את המחזה, פרי מחקר שערך ד"ר מרדכי יושקובסקי, מומחה לשפה, ספרות ופולקלור היידיש ומנהלו האקדמי של המרכז הבינלאומי ליידיש, ערך ועיבד לבמה מנהלו האמנותי של תיאטרון מלנקי, הבמאי מיכאל טפליצקי. רעיון וכתיבה: ד"ר מרדכי יושקובסקי, עיבוד למחזה ובימוי: מיכאל טפליצקי, משתתפים: הלנה ירלובה, אנדריי קשקר, ניקולאי טוברובסקי, הצגה בשפות יידיש ורוסית ללא תרגום
8 ביולי, בשעה 14:00. מתאבלים עליכם בכל אותיות הא'-ב'

סונצ'קה, סטנד-אפ - תיאטרון הצופה האקטיבי מוסקבה (רוסיה)
סונצ'קה היא הילדה שבתוכנו, ילדה שכל אחד מאתנו פגש מתישהו, בנקודת זמן כזו או אחרת לאורך החיים. תוך כדי מופע צולל הקהל אל עולמה הפנימי של הדמות, הנפתחת וחושפת עצמה מולו, עד שהופכת לנפש קרובה ומוכרת. הצגת היחיד, שיצרה שחקנית התיאטרון והקולנוע, אנה פרלשינה, נכתבה בהשראת הרומן המפעים של המשוררת והסופרת הרוסייה הנודעת, מרינה צווטאייבה. במונולוג רב עצמה היא נוגעת בשאלות הקיומיות הגדולות על חיים ומוות, על ילדות ונעורים ועל כוחה של אהבה.

אנה פרלשינה, בוגרת הפקולטה לעיתונות באוניברסיטת מוסקבה והאקדמיה הרוסית לאמנויות התיאטרון (GITIS), השתתפה במעבדות וסדנאות תיאטרון ובפרויקטים עצמאיים רבים. משנת 2020 מתגוררת בישראל. את Theatre of The Active Spectator, הקימה בשנת 2014 מרינה פרלשינה, במאית מנחת תכניות רדיו ומורה לטכניקות דיבור. התיאטרון נותן דגש רב לתפיסת הצופה כאינדיבידואל. מאת: מרינה צווטאייבה, בימוי: אולגה גוסילטובה, עיצוב במה: סבטלנה ליטבינובה, משחק: אנה פרלשינה, הצגה בשפה רוסית עם כתוביות בעברית 
8 ביולי, בשעה 20:00. סונצ'קה, סטנד-אפ 


סונצ'קה, צילום: ילנה סטרשנובה
  
אלכסנדרה דשבסקייה - חומר ל... (רוסיה)  
 אמן בחיפוש מתמיד אחר חומרי בערה שיציתו בו אש. חומר לעבודה, חומר למחשבה, חומר לבנייה, חומר למחקר, חומר לצביעה, חומר לשאלות, חומר להשמדה, חומר לחיפוש, חומר ל... מה? את עבודת הפרפורמנס החדשה של אלכסנדרה דשבסקי, אמנית, אוצרת תערוכות ומעצבת במה בתיאטרון ברוסיה ומחוצה לה, הניעו גלגלי המלחמה באוקראינה. יצירה ערס פואטית חזותית ללא מילים, העוסקת בשאלות על אמנות והחיים סביבה.

אלכסנדרה דשבסקי, בוגרת Gitis, האקדמיה הרוסית לאמנויות התיאטרון, עיצבה תפאורה לעשרות הפקות תיאטרון וקולנוע ברוסיה, אסטוניה, הונגריה, לטביה, בריטניה, סלובניה, גרמניה ועוד. בין התיאטראות הבולטים בהם עבדה כמעצבת: תיאטרון סוברמניק, התיאטרון ע"ש אנטון צ'כוב במוסקבה, קבוצת התיאטרון של פיוטר פומנקו, תיאטרון הבולשוי. דשבסקייה השתתפה בתכנית הרזידנסי היוקרתית ב-Watermill Centre, מעבדת הפרפורמנס לאמנים צעירים ומבטיחים של רוברט ווילסון בניו יורק. הפקת התיאטרון "Chatter", שביימה ועיצבה, עלתה בתיאטרון הטנק בניו יורק. ציורים ומיצבי אמנות שיצרה הוצגו בתערוכות במוסקבה ובריגה. יוצרת: אלכסנדרה דשבסקי, צילום: אלכסנדר סורין (במהלך הפרפורמנס נעשה שימוש בתמונות של סטניסלב קרופארז'), משתתפים: אלכסנדרה דשבסקי, יורי מורביוב, אלכסנדר סורין, מוזיקה: דמיטרי סמירנוב, משך העבודה: כ-30 דקות
 9 ביולי, בשעה 14:00. חומר ל...
  
   
רומן קויפמן - עצם הלב (ישראל)
בהצגת היחיד האוטוביוגרפית, בעצם הדרך, שתתארח בפסטיבל, נוגע רומן קויפמן – יוצר אקספרימנטלי, ליצן, מספר סיפורים ומאלתר - בשאלות של זהות. זהו מופע אלתור קומי-פואטי חשוף ונוגע, הצולל פנימה אל מעמקי סיפורו האישי כעולה חדש, כגבר, כחייל, כאדם בוגר. מי אני מתחת לסיפור שאני מספר לעצמי? שואל האמן באומץ את עצמו ומשאיר לקהל מרחב להתלבט. יצירה מקורית שבליבתה, נפש חופשית שהתכסתה במילים, בביטויים ובמיתוסים שהתרבות ונסיבות החיים ערמו עליה.

רומן קויפמן, יליד רוסיה, עלה לישראל בשנת 1993. בתום שירותו הצבאי, החל בלימודי סיעוד ותעודת אח מוסמך באוניברסיטת תל אביב אך נמשך אל עולם הפרפורמנס, תיאטרון הרחוב והליצנות. רומן השתלם בלימודי תיאטרון וליצנות ומשנת 2006 מופיע במסגרות מקצועיות. יוצר ומבצע: רומן קויפמן 
 9 ביולי, בשעה 20:00. רומן קויפמן - עצם הלב 
  
  
נקודת מפגש - דריה זרינה ואיליה דומנוב (רוסיה, ישראל)  
"נקודת מפגש" מביאה לבמה מיצג ליצנות תיאטרוני יוצא דופן, המוקדש לאמנים הפועלים באזורי סכנה. במרכזו שני אנשים זרים שהגיעו יחד למקום אקראי שאינו אקראי. בניסיון להבין את המציאות החדשה אליה נקלעו, הם מתבוננים בטרגדיה המתחוללת סביבם מבעד לפריזמת היצירה והאמנות. שני בני אדם, ממדינות שונות ועולמות שונים, מוצאים בסיס קיומי משותף ומנקודה זו מחפשים יחד דרכים להפוך את המציאות לנסבלת.

"נקודת יעד" מבקשת לנסח ללא מילים את תפקידם של האמן והאמנות, הליצן והליצנות, מול מצבים משבריים. את העבודה יצרו במשותף דריה זרינה, ממייסדי תחום הליצנות הרפואית ברוסיה, שעלתה לישראל השנה בעקבות המלחמה באוקראינה, ושחקן תיאטרון "מלנקי", איליה דומנוב, אמן פרפורמנס וקונטקט אימפרוביזציה, המתמחה גם הוא בליצנות רפואית. יוצרים ומשתתפים: דריה זרינה, איליה דומנוב, מוזיקה: אביב תדמור, איליה דומנוב. משך המופע: כארבעים דקות, מופע חוץ ללא מילים. העבודה מוקדשת לעמיתינו באוקראינה, שמצאו עצמם במוקד המלחמה.
  9 ביולי, בשעה 21:30. נקודת מפגש  
  
מופע נעילת הפסטיבל: אנדריי פוטכין - רשומות של מהגר (רוסיה, ישראל)
אמן האנדרגראונד, הראפר, אנדריי פוטכין יתארח בפסטיבל עם מופע מוזיקאלי חדש, אקטואלי ומטלטל, שנוצר כתגובה למלחמה באוקראינה. "רשימות של מהגר", יצירה מקורית מעוררת מחשבה, פורטת לארבעה פרקים את תהליכי ההפנמה המכרסמים באינדיבידואל נוכח המלחמה ואת השפעתם המיידית וארוכת הטווח של האירועים שמקיפים אותו ובהם הוא שותף ישיר או עקיף. היצירה מביאה לידי ביטוי את השתלשלות המאורעות ואת השקפותיו של הדובר מתחילת המלחמה ועד לשלב האחרון והבלתי נמנע: הגירה למדינה אחרת.

את היצירה פותח "מורדור", קטע אנטי מלחמתי אופוזיציוני, שנכתב כמניפסט של אזרח רוסי עם פרוץ המלחמה בשלב בו לא ניתן היה עדיין להעריך את היקף הטרגדיה. בפרק השני, "ביי – ????", מטפטפת לתודעה הבנה בהירה ומוחלטת שבצל האירועים ההיאחזות בקיים אינה אופציה ובהישארות יש מן ההסכמה שבשתיקה. "רחוק", הפרק השלישי מתייחס לרגע ההגירה עצמו, מעמד הפרידה בו אדם עוזב את ארצו, מולדתו וביתו מבלי לדעת מתי ואם ישוב. ויש גם את הפרק הנועל את היצירה ונוגע בחיים החדשים במדינה אחרת. אנדריי פוטכין גדל בעיירה קטנה (איפה???) ברוסיה שם היה הראפר הראשון ובמשך זמן מה היחיד. בגיל 17 עבר לעיר בלגורוד, לא הרחק מהגבול האוקראיני, והפך לאמן ראפ מוכר ובולט בעיר. פוטכין גרף פרסים בקרבות, תחרויות ופסטיבלי ראפ בינלאומיים בהם תחרות MC. מוזיקה, מילים: אנדריי פוטכין, וידאו ארט: מוטווי קוקובקין, משך המופע: כ-20 דקות, מופע בשפה הרוסית
  9 ביולי, בשעה 22:00. רשומות של מהגר 
  
אירועים מיוחדים:
 
אירוע פיצ'ינג
כחלק מהפסטיבל יזם תיאטרון מלנקי אירוע חשיפה לפרויקטים חדשים של אמנים ויוצרים, עולים חדשים ופליטים שהגיעו לאחרונה לישראל מאוקראינה ורוסיה. באירוע ישתתפו כ-15 שחקנים, במאים ואנשי תיאטרון, אשר יציגו פרויקטים חדשים ועתידיים שנמצאים בשלבי עבודה שונים במטרה לעניין אנשי מקצוע, גופי תיאטרון ומפיקים בארץ. לפלטפורמת החשיפה, שמטרתה להושיט יד ולסייע באופן מעשי לאמנים שקליטתם בארץ קשה ומטלטלת, יוזמנו על ידי תיאטרון מלנקי, נציגי מוסדות התיאטרון הרפרטוארי ושדה הפרינג' הישראלי לצד מפיקים פרטיים. 
  10 ביולי, בשעה 10:00. אירוע פיצ'ינג
  
  
 הפסטיבל יתקיים ב-10-6 ביולי 2022, בית תיאטרון מלנקי, חומה ומגדל 32, תל אביב. להזמנת כרטיסים: 054-2488104. תיאטרון מלנקי


23/06/2022   :תאריך יצירה

הדפס הוסף תגובה

הפוך לדף הבית   |   מי אנחנו  |  כתבו לנו   |  תנאי שימוש   | פרסום באתר   |   לרכישת כרטיסים   

ארכיון אינדקס   |  ארכיון אמנים   |  ארכיון אולמות   |  ארכיון אירועים   |  ארכיון כתבות

תיאטרון מחול | מוזיקה  | קולנוע  | קלאסי  | ילדים  | בידור  | פסטיבלים  | עניין  | אמנים

ביקורת תיאטרון  |  ביקורת מחולביקורת אופרהביקורת קולנועעולים השבוע | ראיונות קולנוע

ביקורת מוזיקה | ביקורת הופעות   |  ביקורת אלבומים |  אלבום והופעה  |  פותח קופסה  |   פותח קופה  

מה עושים עם הילדים בשבת  ההופעות השוות של השבועאירועים בחינם השבוע