|
|
|
קולנוע תיעודי |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הופעה ראשונה: 2012 ארץ מקור: ישראל
משך הופעה: 52 דקות
|
|
|
|
השף אייל שני יוצא למסע גסטרונומי ברחבי הארץ, ומנסה להבין את הקשר בין האוכל שיש לנו על הצלחת לתרבות שאנחנו צורכים. בסדרה בת חמישה פרקים, אייל שני לוקח אותנו למסע גסטרונומי ברחבי המדינה. זו לא עוד תוכנית בישול, אלא ניסיון לעמוד על הקשר שבין המזון שלנו לתרבות שעוטפת אותו מתוך מבט מעמיק על מרכיבי היסוד של האוכל שלנו וחומרי הגלם שממנו הוא עשוי – הפירות, הירקות, הדגנים ובעלי החיים. כל פרק מתמקד במרכיב אחר, כששני עוקב מקרוב אחר הפיתוח העיבוד, השיווק והשימושים השונים שנעשים בו. מתוך המסע הזה, צומחת תמונה של תרבות ארץ ישראלית, ששזורה עמוק בתוך הצלחת שלנו. וכן, כמובן שהוא גם יבשל.
עברית, תרגום לאנגלית
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|