|
|
|
קולנוע תיעודי |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הופעה ראשונה: 2010 ארץ מקור: גרמניה
משך הופעה: 108 דקות
|
|
|
|
תיעוד של דרכי העבודה הכה מיוחדות ב'אל בולי', השוכנת בקוסטה בראבה שבספרד. שישה חודשים בשנה המסעדה נסגרת לקהל והצוות מתפנה לניסיונות מדוקדקים, כמעט מעבדתיים, בפירוק מולקולארי והרכבה יצירתית של מרקמים בלתי מוכרים לחיך. בחצי השנה הנותרת מוגשות ללקוחות המאושרים שזכו במקום ישיבה, שלושים המנות החדשות שהומצאו על ידי השף ואנשי צוותו. תוך שימוש בחנקן נוזלי ומכונת ואקום, מנות עם פתיתי קרח, ואפילו רביולי שהוציאו ממנו את הפסטה - הכל נרשם, מצולם ועובר דרך מבחן החיך של הבעלים והשף אנדרה פראן.
המנות שיזכו באישורו עוברות לפס ייצור עדין המורכב מ- 35 טבחים מכל העולם, שהתקבלו לעבודה בפסגה הקולינרית המרתקת הזאת. הכי רחוק מחלטורה.
קטלנית וספרדית, תרגום לאנגלית ולעברית
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|