|
|
|
קולנוע תיעודי |
|
|
|
|
|
Ants on a Shrimp |
נמלים על שרימפס |
|
|
|
|
|
|
הופעה ראשונה: 2015 ארץ מקור: הולנד
משך הופעה: 88 דקות
|
|
|
|
58 אלף איש חיכו ברשימת ההמתנה כדי לאכול ב"נומה", כשהמסעדה הדנית המהוללת הגיעה לביקור של חמישה שבועות ביפן. השף רנה רדזפי ארז את כלי הבישול ואת צוות הטבחים שהפך את "נומה" למקום עלייה לרגל לפודיז מכל העולם – ויצא לטוקיו. כדי להגיש ל-3,000 יפנים ארוחות צהריים וערב הכוללות 14 מנות, הם נדרשו להכנות גופניות ונפשיות מורכבות.
"אנחנו חבורה של מטורפים", אומר אחד הטבחים, "התפקיד שלנו הוא להיכשל שוב ושוב ומתוך זה להתקדם". רדזפי ואנשיו לא רוצים "לבשל כמו תיירים" ולכן מבצעים תחקיר מעמיק הכולל מסעות קטיף ביערות, ניסויים במצרכים חדשים כמו זרע דגים מטוגן, שכלול הטכניקה של הריגת צב למרק והנחה קפדנית של נמלים חיות על שרימפס. בחודש שלפני הפתיחה המתח וההתרגשות גוברים והיצירתיות בשיאה.
אנגלית, כתוביות בעברית
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|