|
|
|
דרמה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שחקנים: סטיבן גרהם, וינט רובינסון, אליס פית`הם, ריי פנתקי, האנה וולטרס |
ארץ מקור: בריטניה
משך הופעה: שעה ו-32 דקות
|
|
|
|
לילה סוער אחד בחייו של אנדי, שף במסעדת יוקרה. המצלמה עוברת מחדר לחדר במסעדה, אין זמן לנשום והתרחשות רודפת התרחשות, ולאט לאט אנו נחשפים לחיים המאתגרים של עובדי המסעדה, בעוד לילה שמתחיל רגיל ולאט לאט צובר תאוצה.
אנדי, השף הראשי, מגיע באיחור למסעדה כדי לגלות שהערב הוא לא סתם עוד ערב - משרד הבריאות הגיע לערוך בדיקה, מנהלת המסעדה מצליחה להרגיז את הסו-שף ואנדי מקבל טלפון מבנו הצעיר, מסתבר שיש גם חיים מחוץ למסעדה.
זה סרט שמתאר את החיים מאחורי הקלעים. זאת מסעדת יוקרה שמוציאה מנות מופלאות, העובדים שהלקוחות פוגשים מלאים חיוכים, ומאחורי הקלעים זה שדה קרב. כל שניה חשובה. זו מסעדה שאנשים עומדים בתור ומזמינים מקום מראש. והיא חייבת להתנהל בצורה הטובה ביותר.
כשאחד המשקיעים במסעדה מגיע עם מבקרת מסעדות נחשבת, אנדי הנרגש ניגש אליהם, היא דווקא מאוד מתפעלת מהמנות ומהמקום, שמשקיע פחות. כשההזמנות מגיעות עכשיו במהירות, הצוות עובד בהרמוניה כדי להוציא מנות לאורחים. אנדי עושה כמיטב יכולתו כדי לעזור לצוות להחזיר את השליטה, ולסיים עוד ערב מאתגר במסעדה.
ביקורות שם הסרט באנגלית, Boiling Point (נקודת רתיחה) מתאים הרבה יותר מהשם הסתמי שניתן לו בארץ: "השף". הסרט משקף את המירוץ האקסטטי המתרחש במסעדה וגורם לכל העובדים בה להיות באטרף אינסופי. לרצות את השף, וכמובן את הלקוחות, והפעם יש גם שתי סיבות נוספות לעמוד בסטנדרטים מושלמים: שף עמית מבקר במקום ולצידו גם מבקרת מסעדות מחמירה, שדעתה קובעת להמון אנשים. יש כאן וירטואוזיות של צילום כל הסרט כמעט בשוט אחד, כשכל הנפשות הפועלות חייבות להיות מתוזמנות בהתאם. (נחום מוכיח, אתר הבמה)
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|