|
|
|
טוקהאוס |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתתפים: ד"ר אורי צ`יזיק, ענת קורול, אריאל כהן |
|
|
|
|
ענת קורול (גל"צ לשעבר) בשיחה עם דר' אורי מאיר צ'יזיק - האיש שגילה מאיפה מגיע כל גרגיר בצלחת שלו. האירוע מלווה בארוחת ערב ייחודית שמכין השף אריאל כהן.
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק על המסע הקולינרי וההיסטורי, בניסיון להבין את המקורות של המזון שלנו. על איך גילוי אמריקה והמהפכה התעשייתית שינו את צריכת המזון שלנו לעד, ואיך המזון שמוגש לנו ח בצלחת, הוא לא בדיוק מה שאנחנו חושבים.
במהלך ההרצאה יוגשו 3 מנות שיוכנו במיוחד על ידי השף אריאל כהן בהשראת השיחה עם דר' צ'יזיק:
מנה ראשונה – עשויה רק מחומרי גלם שגדלים בישראל.
מנה עיקרית - מנה ידועה עשויה בשיטת בישול הנהוגה במקומות רבים ברחבי העולם, וקיבלה פרשנויות שונות בכל תרבות.
מנה אחרונה – בהשראת החלק השלישי של השיחה - קינוח קלאסי ללא סוכר. התפריט כולל מנות בשריות ומנות לצמחונים וטבעונים
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|