|
|
|
קולנוע תיעודי |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הופעה ראשונה: 2011 ארץ מקור: צרפת
משך הופעה: 90 דקות
|
|
|
|
השף הצרפתי מישל ברה, שמסעדתו נושאת את שלושת הכוכבים (הדירוג הגבוה ביותר) במדריך המסעדות האולטימטיבי של מישלן, מחליט להעביר את הכתר לבנו סבסטיאן, העובד עמו כבר 15 שנה. הסרט עוקב אחר טקס המעבר המשפחתי, וחושף דרכו את אמנות הטעמים וההגשה של השניים.
הסיפור מחולק לארבעה חלקים, בהתאם לעונות השנה, ומתרחש על רקע הנופים הקסומים של איזור אובראק בצרפת. הבמאי פול לאקוסט אינו מתערב בהתרחשויות ופשוט מתבונן בסבלנות בדינמיקה המשפחתית, בבנייה הקפדנית של המנות ובמעבר הבלתי נמנע של הזמנים והדורות. נסיעתם של האב והבן אל סניף המסעדה החדש ביפן מוסיפה למפגש הבין-דורי גם מפגש תרבותי-קולינרי מסקרן.
צרפתית, תרגום לאנגלית
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|